2011-07-30 | 21:17:19

Alone.

Hej!

När jag vaknade i morse hade Linus redan åkt på golf. Jag sprang en liten sväng med messi och stannade vid fotbollsplanen och lekte. Han sprang runt bra länge innan vi la oss i skuggan en stund. Sen stannade vi så han fick simma lite.

Jag tror vi ska börja på agility jag och min bebis.



När Linus kom hem gick vi ner till Uwån och åt. Linus har äter en pizza där typ varannan dag så jag testade den sorten och BLÄÄ. Äckligaste pizzan jag ätit.

Nu sitter jag och tittar på mean girls och äter godis, har ont i magen så jag blir hemma ikväll. Ensam, för Linus festar. Ska hoppa in i duschen när filmen är slut.

2011-07-30 | 20:38:31

I wanna lay like this forever, until the sky falls down on me.



du är min <3
2011-07-27 | 10:56:12

Sommarstugan

Om en timme kommer farmor och hämtar mig. Jag ska gå in och kolla vad det blir för väder och sen packa. Idag är det fint så vi åker nog ut till deras sommarstuga. Kanske ska sola lite, har nästan inte gjort det alls den här sommaren för jag tycker det är så tråkigt att ligga still. Badar hellre.

På fredag ska jag på fotvård som jag fick i julklapp, jag kanske ska ta med sandaler och slippa gömma mina fula fötter i skor ett tag.

Sen åker jag hem efter fotvården. Då blir det film mys med min älskling!
2011-07-25 | 23:56:24

Loved you yesterday, love you still. Always have, always will.




Du är trygghet för mig, för du är så självklar. När allt är upp-och-ner-och-bak-och-fram-och-ut-och-in, och det är det ganska ofta, så är du självklar. Jag kan falla tillbaka och vara trygg. Alltid. Det är skönt att jag inte behöver förklara, du bara vet. Det är skönt att du känner mig bättre än jag känner mig själv. 

Jag älskar att jag är lika nykär nu som för nästan tre år sen, att du fortfarande gör mig knäsvag. Fast jag känner dig så bra nu, är du lika perfekt i mina ögon som du var första gången jag kysste dig. Kanske lite bättre ♥